top of page

Mette Visser

I Sparkle, Connect & Create

SPARKLE

Kijk me hier eens staan onder de douche, met mijn parapluutje.

Stralend, sprankelend

Klaar om de wereld op te vrolijken met mijn enthousiasme.

Deze foto illustreert wat ik hier kom doen en herinnert mij aan mijn PURPOSE

CONNECT

Mijn leven draait om verbinden, met mezelf en met de Ander. Ik word gedreven door een enorme nieuwsgierigheid. Wil bevragen en ontdekken wat iemand drijft, raakt, ontroert. Om zo de ander en mezelf beter te leren kennen.

CREATE

Al zo lang ik me kan herinneren wil ik de wereld mooier maken. Hele dagen zat ik als klein meisje te knutselen en te tekenen. Was altijd bezig met het ontdekken van ongebaande paden. Zocht voortdurend naar nieuwe mogelijkheden.

Niets was gek of vanzelfsprekend; alles kon onderzocht worden.

Mijn creativiteit was een manier om mezelf en mijn wereld vorm te geven.

douche paraplu.jpg

BIO

Toen ik na de kunstacademie als ontwerper aan de slag ging bij een commercieel modemerk, ontdekte ik dat ik ook heel heldere ideeën had over organiseren, samenwerken en leidinggeven.

Zo ben ik ruim 20 jaar lang naast het ontwerpen van collecties ook manager geweest van creatieve teams en was ik onderdeel van de board.

Door deze ervaringen en mijn unieke combinatie van creativiteit en commercialiteit kan ik perfect verbinding maken tussen diverse disciplines binnen een organisatie. Ik herken ieders unieke waarde, kennis en kunde en weet deze effectief in te zetten.

 

Mijn aanpak is die van een ontwerper. Een ontwerper wil verbeteren en vernieuwen. Ik onderzoek en bevraag bestaande systemen, structuren en culturen en zoek naar nieuwe perspectieven. Ik ben gewend trajecten in te richten die ons wegleiden van de bestaande patronen. Voel me comfortabel op onontgonnen terrein waar nieuwe paden kunnen worden aangelegd. Nieuwe manieren van leven en leiden.

Om aan de buitenkant te groeien zul je van binnenuit moeten werken. Daarom werk ik met interactieve, ervaringsgerichte en creatieve methoden die snel helderheid geven en naar de kern toe bewegen. Vanuit mijn intrinsieke motivatie om mezelf, anderen en de wereld mooier en beter te maken, volg ik al jaren trainingen en opleidingen tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mijn manier van werken is geïnspireerd door:

Byron Katie - The Work

Alan Seale - Transformational Presence

Coaching Academy International

Theory U

Appreciative Inquiry

Het Enneagram

Deep Democracy

De kracht zit voor mij in de combinatie van deze verschillende inspiratiebronnen en manieren van kijken, ontdekken en leren.

Elke situatie, elke persoon vraagt iets anders en door de inzet van verschillende methoden, kan ik een fundamentele verandering faciliteren.

bottom of page