MIJN MISSIE

MIJN AANPAK

 

Mijn aanpak is die van een ontwerper. Een ontwerper wil verbeteren en vernieuwen. Ik onderzoek en bevraag bestaande systemen, structuren en culturen en zoek naar nieuwe perspectieven. Ik ben gewend trajecten in te richten die ons wegleiden van de bestaande patronen. Voel me comfortabel op onontgonnen terrein waar nieuwe paden kunnen worden aangelegd. Nieuwe manieren van leven en leiden.

Om aan de buitenkant te groeien zul je van binnenuit moeten werken. Daarom werk ik met interactieve, ervaringsgerichte en creatieve methoden die snel helderheid geven en naar de kern toe bewegen. Vanuit mijn intrinsieke motivatie om mezelf, anderen en de wereld mooier en beter te maken, volg ik al jaren trainingen en opleidingen tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mijn manier van werken is geïnspireerd door:

Byron Katie - The Work

Alan Seale - Transformational Presence

Coaching Academy International

Theory U

Appreciative Inquiry

Het Enneagram

Deep Democracy

De kracht zit voor mij in de combinatie van deze verschillende inspiratiebronnen en manieren van kijken, ontdekken en leren.

Elke situatie, elke persoon vraagt iets anders en door de inzet van verschillende methoden, kan ik een fundamentele verandering faciliteren.

Designing & growing creative, vibrant, conscious organizations

and communities.

Ik wil een impactvolle bijdrage leveren aan het transformeren van organisaties tot dynamische, betrokken, succesvolle en creatieve ondernemingen. Waar gewerkt en geleid wordt vanuit nieuwsgierigheid en overvloed. Met liefde en zorg voor mens, milieu en maatschappij.

De afgelopen 20 jaar heb ik de (bedrijfs)wereld zien veranderen. Deze veranderingen zullen in de toekomst alleen maar sneller gaan.

De dynamische en complexe wereld van nu dwingt ons na te denken over wat voor ons een waardevol en zinvol leven is. Wie willen we zijn? Hoe willen we met elkaar leven en werken?

Dat vraagt van ons een nieuwe manier van navigeren, waarbij we niet alleen een beroep doen op het bekende analytische, op kennis gebaseerde leren.

Het doet aanspraak op onze creativiteit en onze moed.

Het nodigt ons uit een nieuw soort leiderschap te ontwikkelen.

Leiderschap dat gaat over betrokkenheid, vertrouwen, onderzoeken en ontdekken.

Ik creëer samen met leiders en professionals een sterke fundering voor bewust leven en leiden, zodat we binnen een organisatie een cultuur scheppen die doorbraken, creativiteit en duurzaam succes bevordert.

MIJN BIO

Al zo lang ik me kan herinneren wil ik de wereld mooier maken. Hele dagen zat ik als klein meisje te knutselen en te tekenen. Was altijd bezig met het ontdekken van ongebaande paden. Zocht voortdurend naar nieuwe mogelijkheden.

Niets was gek of vanzelfsprekend; alles kon onderzocht en bevraagd worden.

Mijn creativiteit was een manier om mezelf en mijn wereld vorm te geven.

Toen ik na de kunstacademie als ontwerper aan de slag ging bij een commercieel merk, ontdekte ik dat ik ook heel heldere ideeën had over organiseren, samenwerken en leidinggeven.

Zo ben ik ruim 20 jaar lang naast het ontwerpen van collecties ook manager geweest van creatieve teams en was ik onderdeel van het board.

Door deze ervaringen en mijn unieke combinatie van creativiteit en commercialiteit kan ik perfect verbinding maken tussen diverse disciplines binnen een organisatie. Ik herken ieders unieke waarde, kennis en kunde en weet deze effectief in te zetten.

 

©2020 by metMETTE